Super Resin Polish Complete Kit

Alles wat u nodig hebt om kleine slijtplekken en krassen te verwijderen en de glans van de lak te herstellen

Super Resin Polish is een legende in de wereld van auto-onderhoud. De beroemde fles is te vinden in garages over de hele wereld en wordt graag toegepast op alles, van hyperauto's en onschatbare klassiekers tot gezinsauto's.

Het herstelt niet alleen de glans van doffe oppervlakken, maar is ook ideaal voor het verwijderen van kleine slijtplekken en krassen op nieuw of oud lakwerk.

Gebruik indien nodig om de paar maanden om een ​​prachtige glans te behouden. Deze complete set bevat alle accessoires die u nodig hebt om de klus te klaren.

Bevat:

500 ml Super Resin Polish
1 x Perfect Polish Applicator
1 x Hi-Tech Finishing Cloth


De ongeslagen, viervoudig winnaar van Detailing World’s Polish of the Year-prijs.

  1. Was en droog de lak.
  2. Goed schudden en een kleine hoeveelheid op de Perfect Polish Applicator gieten.
  3. Breng in overlappende cirkels een dunne laag op de lak aan om een gelijkmatige dekking te garanderen. Verhoog de druk op eventuele vlekken, krassen of doffe plekken. Laat het product drogen. Niet aanbrengen op ongeverfd rubber of kunststof bekleding.
  4. Poets met de Hi-Tech Finishing Cloth.
  5. Ga een stapje achteruit en bewonder de glans.
Vraag: Bevat Super Resin Polish siliconen?
Antwoord: Ja, Super Resin Polish bevat siliconen.

Vraag: Bevat Super Resin Polish was?
Antwoord: Ja, Super Resin Polish bevat een beschermende was. Als je die bescherming wilt verlengen en verlengen, breng dan daarna High Definition Wax of Extra Gloss Protection aan.

Vraag: Kan ik Super Resin Polish aanbrengen op ongeverfde plastic bumpers en sierlijsten?
Antwoord: Super Resin Polish is alleen geschikt voor gelakte carrosserieën. Als er resten van Super Resin Polish in contact komen met ongeverfde oppervlakken, gebruik dan Autoglym Fast Glass met een Hi-Tech Microvezel om dit te verwijderen.

PRODUCTRESULTATEN

Before After