Ultra High Definition Wax

Onze beste wax, nu nóg beter. Voor de ultieme spiegelglans, met meer detail, diepte en duurzaamheid.

Introductie van Autoglym Ultra High Definition. Adembenemende afwerking, luxueus glad met een verfrissende, sensuele geur. Ultra High Definition-producten maken van autoverzorging een puur genot. Ultra High Definition Wax is het resultaat van talloze uren zorgvuldig ontwikkelen in onze state-of-the-art laboratoria om onze meest luxueuze afwerking met wax tot nu toe te creëren. We begrijpen hoe fijn het is om achteruit te stappen en te genieten van een overweldigende, diepere glans. Daarom combineert Ultra High Definition Wax de beste ingrediënten, zoals carnauba, om de glans in de showroom te overtreffen en de afwerking naar een compleet nieuw niveau te tillen.Dat is altijd al de missie van Autoglym geweest.

  1. Controleer uw schone en droge lak op vuil of lichte krassen, en behandel indien nodig met Autoglym Kleikit voor Oppervlakherstel (Surface Detailing Clay Kit) of Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish).
  2. Bevochtig de witte kant van de meegeleverde waxspons. Dep de spons voorzichtig in de wax in de pot en breng de wax daarna met kleine cirkelbewegingen aan op de schone, droge lak om een dunne, gelijkmatige laag op alle gelakte oppervlakken achter te laten. Breng niet te veel aan, want dat maakt het moeilijker om de wax later op te wrijven. Breng het product niet aan op ongelakt rubber of ongelakte plastic sierlijsten.
  3. Laat de waxlaag gedurende 10-15 minuten op het oppervlak drogen. Wrijf op met de meegeleverde Hi-Tech Afwerkingsdoek (Hi-Tech Finishing Cloth) en draai de doek daarbij regelmatig om.
  4. Was regelmatig met Ultra High Definition Shampoo om de afwerking te behouden. Dit zal het vuil, maar niet de Ultra High Definition Wax verwijderen.

Na gebruik de spons wassen met een mild schoonmaakmiddel, spoelen en aan de lucht laten drogen.

Niet geschikt voor matte lak.

V: Wat is Ultra High Definition Wax?
A: Ultra High Definition Wax is het resultaat van talloze uren zorgvuldig ontwikkelen in onze state-of-the-art laboratoria om onze meest luxueuze afwerking met wax tot nu toe te creëren. We begrijpen hoe fijn het is om achteruit te stappen en te genieten van een overweldigende, diepere glans. Daarom combineert Ultra High Definition Wax de beste ingrediënten, zoals carnauba, om de glans in de showroom te overtreffen en de afwerking naar een compleet nieuw niveau te tillen.

V: In welk opzicht is Ultra High Definition Wax anders dan High Definition Wax?
A: Ons Research & Development-team werkt voortdurend aan nieuwe formules op basis van de nieuwste technologieën en basismaterialen die beschikbaar zijn. Onze nieuwe Ultra High Definition Wax zorgt niet alleen voor een nog diepere glans, maar heeft ook een zachtere samenstelling waardoor de wax gemakkelijker kan worden aangebracht en opgewreven. Bovendien hebben we een nieuwe, ergonomische spons ontwikkeld waarmee de wax nog gemakkelijker kan worden aangebracht.

V: Bevat Ultra High Definition Wax carnaubawax?
A: De originele High Definition Wax bevat carnaubawax. Ultra High Definition Wax bevat een ander soort, puurdere, organisch verfijnde carnaubawax.

V: Kan ik Ultra High Definition Wax in lagen aanbrengen?
A: Ja. De wax kan gemakkelijk in lagen worden aangebracht voor extra bescherming. Als u extra bescherming wilt, kunt u de was beter in dunne lagen aanbrengen dan in één dikke laag. Het aanbrengen en verwijderen van wax wordt een stuk lastiger wanneer er teveel wax wordt aangebracht. Een dunne laag is voldoende.

V: Kan Ultra High Definition Wax op Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) of Ultradiepe glans (Ultra Deep Shine) worden aangebracht?
A: Ja. We raden u aan de lak te polijsten met Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) voordat u Ultra High Definition Wax aanbrengt. U bent er dan van verzekerd dat de lak in optimale conditie is voordat u de wax aanbrengt.
Wij raden het gebruik van Ultra High Definition Wax op Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) echter af.

V: Kan ik Ultra High Definition Wax aanbrengen op Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection)?
A: Het toevoegen van deze stap aan uw autoverzorging heeft weinig voordeel. Een laag Ultra High Definition Wax boven op Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) zorgt slechts voor een beperkte verbetering van de duurzaamheid. Het heeft geen nadelige gevolgen voor de afwerking, maar we raden het gebruik van Ultra High Definition Wax samen met Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) af. Het is een alternatief voor het waxen en beschermen van de lak.

V: Hoe kan ik de spons voor Ultra High Definition Wax wassen?
A: Verwijder eerst alle overtollige wax, en was de spons daarna met warm water met een kleine hoeveelheid mild schoonmaakmiddel. Spoel de spons goed uit en laat hem aan de lucht drogen. Als u de spons in de wasmachine wast, was deze dan niet samen met kleding.

PRODUCTRESULTATEN

Before After

Product Video