Scratch Removal Complete Kit

Alles wat u nodig hebt om krassen te verwijderen uit de lak
Hoe voorzichtig u ook bent, krassen en swirls komen nu eenmaal voor. Als ze te diep zijn om te verwijderen met Super Resin Polish is een andere aanpak nodig. Gebruik in dat geval de Scratch Remover Complete Kit. Scratch Remover is met zorg samengesteld voor een hoog glanzende afwerking bij diepe krassen.
1.  Goed schudden. Breng vervolgens de hoeveelheid van twee doperwten Scratch Remover aan op de witte zijde van de schuim applicator.
2.  Breng Scratch Remover aan met stevige druk, in op- en neergaande en vervolgens zijwaartse bewegingen. Gebruik Scratch Remover uitsluitend op de beschadigde delen en vermijd de omliggende lak indien mogelijk.
3.  Het is belangrijk na 30 seconden het resultaat te controleren. Gebruik meer van het product indien noodzakelijk.
4.  Nadat de kras is verwijderd (of significant verminderd) poetst u het restant Scratch Remover weg met lichte druk voor een glanzend resultaat.
5. Veeg het residu weg met een microvezeldoek. 6. Na verwijdering van de kras poetst u de rest van de auto met Super Resin Polish (bijgevoegd) voor een briljante hoog glanzende afwerking.
Q: Is dit product veilig te gebruiken op alle laktypes zoals mat of metallic?
A: Scratch Remover is veilig te gebruiken op effen kleuren en metallic lakken, maar mag niet worden gebruikt op mat of satin lak. Als u niet zeker bent van uw zaak, neem dan contact op met Autoglym voor ondersteuning.
Q: Wat is het verschil tussen Scratch Remover en Paint Renovator?
A:  Autoglym Paint Renovator is in eerste instantie ontwikkeld om geoxideerde, vervaagde of verouderde lak te renoveren. Het is ontworpen voor gebruik op grotere panelen en niet op kleinere krassen. Het heeft een lagere schurende werking dan Scratch Remover, en is dus minder effectief bij het verwijderen van krassen die dieper in de laklaag zitten dan dat het geval zou zijn bij oxidatie. Scratch Remover is specifiek ontwikkeld voor het verwijderen van krassen.
Q: Kan het product gebruikt worden op glas?
A:  Het product is ontworpen voor het verwijderen van krassen uit de laklaag van auto's. Gebruik het niet op glas of kunststof substituten.

Product Video