Paint Renovator 500ml

Voor gebruik op krassen, hardnekkige slijtplekken, zwaar geoxideerde of verkleurde lak om het oppervlak klaar te maken voor het polijsten

Zelfs de voorzichtigste eigenaar heeft nu en dan een krasje. Als u een kras of een vlek in de lak hebt, was ze dan en breng Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) aan om de plek te herstellen. Als de plek hierdoor niet voldoende herstelt, kunt u Lakhersteller (Paint Renovator) gebruiken, dit is een sterker schurend middel.

Lakhersteller (Paint Renovator) is geen all-over polijstmiddel; het mag alleen worden gebruikt op geïsoleerde vlekken en specifieke plekken waar de lak beschadigd is. Alleen geschikt voor handmatig gebruik, mag niet machinaal worden aangebracht. Niet aanbrengen op ongelakte metallic kleurstof, want die zou kunnen 'verdonkeren'.

Aanbevolen in de 2016 Auto Express producttest voor krasverwijderaars.

Pro tip: Als de kras zo diep is dat het metaal of de grijze primer te zien is, dan moet u deze repareren door het gebied opnieuw te spuiten, omdat er anders nog meer schade kan ontstaan, zoals roestvorming of het verder afbrokkelen van de lak. Lakhersteller (Paint Renovator) bevat geen siliconen en zal het herspuiten niet beïnvloeden.

  1. Test eerst op een onopvallende plaats.
  2. Schud goed en breng evenwijdig met de kras aan op een koud, schoon, droog oppervlak met een zachte katoenen doek. Druk harder om specifieke krassen of vlekken te verwijderen. Druk minder hard om de glans van het oppervlak te verbeteren. Controleer regelmatig de voortgang van het herstel.
  3. Verwijder restanten met een schone doek. Polijst als laatste met het Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) om een maximale glans te verkrijgen, het oppervlak te beschermen en alle overige vlekken te verwijderen.

V: Kan ik Lakhersteller (Paint Renovator) gebruiken om swirls te verwijderen?
A: Lakhersteller (Paint Renovator) is ideaal om geïsoleerde vlekken op lak te verwijderen. Voor consistente swirls over de hele wagen kunt u in eerste instantie beter Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) gebruiken, want dit is speciaal ontwikkeld om lichte swirls te verwijderen en een gelijkmatige diepe glans te bieden.

V: Moet ik boven op Lakhersteller (Paint Renovator) een polijstmiddel aanbrengen?
A: Lakhersteller (Paint Renovator) moet worden gebruikt om vlekken of lichte krassen in de lak te verwijderen. Zodra de vlek is verwijderd, raden we aan Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) aan te brengen om het gebied op te knappen en de carrosserie van uw wagen een gelijkmatige, diepe glans te geven. Breng gewoon wat Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) aan op het getroffen gebied en laat een paar ogenblikken inwerken. De lijm zal beginnen af te breken. Eindig door zachtjes op de plek te wrijven met een Hi-Tech Microvezeldoek (Hi-Tech Microfibre).

Product Video