Ultra Deep Shine 500ml

Een polijstmiddel speciaal ontwikkeld voor donker gekleurde auto's. Het verwijdert kleine krassen, swirls en roest voor een lak met een gladde, gelijkmatige glans en rijkere kleur

Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) is een polijstmiddel voor zwarte en donker gekleurde auto's met veel swirls, kleine krassen of hologrammen.

Het is een 'alles-in-één' -formule die zowel polijst als beschermt. Daarom mag u na Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) geen Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) of High Definition Wax meer aanbrengen.

Pro tip: Laat het product niet te lang drogen op de lak. Breng het aan op een paneel, laat het drogen, en wrijf het onmiddellijk op. Als u Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) gebruikt, hoeft u geen Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) te gebruiken.

  1. Schud goed en breng met een katoenen doek of polijstspons aan op schone, koude lak met lichte, cirkelvormige bewegingen.
  2. Breng op één paneel tegelijk aan, en druk harder om kleine imperfecties te verwijderen.
  3. Laat drogen tot een nevel wordt gevormd, poets of wrijf dan op met een Hi-Tech Afwerkingsdoek (Hi-Tech Finishing Cloth) voordat u naar het volgende gedeelte gaat.

V: Moet ik Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) over Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) aanbrengen?
A: Nee, Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) is een op zichzelf staand product en het gebruik van Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) of High Definition Wax is niet aanbevolen.

V: Hoe vaak kan Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) worden gebruikt zonder de lak te beschadigen?
A: Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) zal de lak van uw auto niet beschadigen. Het product kan opnieuw worden aangebracht wanneer het oppervlak geen water meer afstoot, of wanneer er meer glans nodig is.

Product Video