Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax)

De snelste weg naar een langdurige glans

Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) is het best bewaarde geheim in autoverzorging. Onze wax op basis van carnauba kan na het wassen direct op een natte wagen worden aangebracht en biedt in een mum van tijd een schitterende afwerking met harde wax. De wax kan worden gebruikt om alle buitenoppervlakken te beschermen, zoals lak, plastic, rubber en glas voor een auto om trots op te zijn.

Winnaar van de 2015 'Best Buy' award in de Auto Express Natte Wax groeptest.

Bevat echte carnaubawax.

  1. Was de wagen met een Autoglym Shampoo en laat hem nat.
  2. Schud goed en breng een klein beetje Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) aan op alle buitenoppervlakken, met uitzondering van de voorruit. 2-3 keer sproeien per paneel volstaat.
  3. Spreid Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) uit met de eerste schone microvezeldoek totdat alle oppervlakken een gelijkmatige coating hebben.
  4. Blink op met de tweede schone, droge microvezeldoek.
  5. Doe een stap achteruit en geniet van het resultaat.

V: Is Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) een echte wax of is het een polijstmiddel en raadt u aan het product te gebruiken tussen behandelingen met Ultra High Definition Wax door?
A:  Rapid Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) is een wax en geen polijstmiddel. Aqua Wax bevat carnaubawax en is perfect als aanvulling tussen twee behandelingen met Ultra High Definition Wax door.

V: Kan ik Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) op lichtmetalen velgen gebruiken?
A: Ja, u kunt Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) op lichtmetalen velgen gebruiken.

V: Kan de Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) samen met Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) worden gebruikt, nadat de auto is gewassen en gedroogd?
A: Ja, als een auto met Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) is gepolijst, kan bij de volgende wasbeurt Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) als aanvullende wax worden gebruikt om de lak zijn glans terug te geven. Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) moet altijd op een vochtige auto worden aangebracht. Het perfecte tijdstip om dit te doen is dus na het wassen.

V:  Zal Aqua Wax de Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) verwijderen?
A: Nee, Aqua Wax zal de Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) niet verwijderen. De Aqua Wax zit als een nieuwe laag boven op alle bestaande afwerkingen.

V: Hoe was ik mijn Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) doeken?
A: Was de Snelle Aqua Wax (Rapid Aqua Wax) microvezeldoeken in een wasmachine op lage temperatuur met een vloeibaar wasmiddel, geen poeder, en gebruik geen wasverzachter.