Rapid Detailer

Gebruikt tijdens de meest exclusieve auto-evenementen ter wereld om snel lichte verontreinigingen en vingerafdrukken te verwijderen.

Snelle Hersteller (Rapid Detailer) verwijdert lichte verontreinigingen, herstelt de glans en laat een laagje beschermend polymeer achter op oppervlakken. Het is een superieur onderhoudsproduct voor alle buitenoppervlakken, zoals lak, rubber, plastic, chroom, koolstofvezel en glas. Het kan ook als smeermiddel in gebruik samen met een klei worden gebruikt.

Als u uw auto tussen schoon en vuil in zit, is Snelle Hersteller (Rapid Detailer) perfect. Het product zal geen polijstmiddelen, waxen of dichtingsproducten verwijderen of aantasten en vult de bestaande bescherming aan.

U kunt het ook op rubber, plastic, blank metaal en chroom aanbrengen. Als u uw auto naar een beurs hebt gereden of ergens tentoonstelt, dan is dit product perfect om hem weer 100 % in orde te krijgen Als u ons ooit op een beurs auto's hebt zien onderhouden, dan gebruikten we Snelle Hersteller (Rapid Detailer), het is ons go-to product. Combineer het met een Hi-Tech Afwerkingsdoek (Hi-Tech Finishing Cloth) en u hebt het perfecte onderhoudsduo.

Snelle Hersteller (Rapid Detailer) is ook een uitstekend smeermiddel in gebruik samen met een klei en wordt geleverd als onderdeel van de Kleikit voor Oppervlakherstel (Surface Detailing Clay Kit).

Pro tip: Als uw lak dof is, moet u de lak eerst wassen en polijsten. Daarna kunt u Snelle Hersteller (Rapid Detailer) gebruiken om de gepolijste afwerking te behouden.

Om te herstellen:

  1. Schud goed en spuit spaarzaam op koude oppervlakken.
  2. Spreid uit over de lak met behulp van een Hi-Tech Afwerkingsdoek (Hi-Tech Finishing Cloth), draai de doek regelmatig om en blink op.
  3. Geniet van de fruitige geur.

Als smeermiddel in gebruik samen met een klei:

Volg de instructies die met de Kleistaaf voor Oppervlakherstel (Surface Detailing Clay Bar) zijn meegeleverd. Zorg voor een continue smering door het oppervlak nat te houden met Snelle Hersteller (Rapid Detailer).

V: Kan ik Snelle Hersteller (Rapid Detailer) gebruiken om vettige vingerafdrukken van mijn anders schone wagen te verwijderen?
A: Absoluut! Snelle Hersteller (Rapid Detailer) is ideaal voor het reinigen en prepareren van geïsoleerde vuile of vette plekken om de showroomafwerking te herstellen!

Product Video