Odour Eliminator

Een actieve formule die onaangename geurtjes niet alleen maskeert, maar ook bestrijdt en hardnekkige geuren zoals die van nicotine, huisdieren of eten afbreekt. Kan ook worden gebruikt om gewoon uw autointerieur te verfrissen.

Geurverwijderaar (Odour Eliminator) is een complexe, chemische formule die geuren opspoort en neutraliseert. Bespuit uw matten, vloerbekleding en stoelen om onaangename geuren te neutraliseren.

Wij raden altijd een grondige reiniging met Interieurshampoo (Interior Shampoo) aan, om de bron van geuren te verwijderen, maar als dat niet mogelijk is dan is Geurverwijderaar (Odour Eliminator) een prima tijdelijke oplossing.

Dit is vooral handig voor hardnekkige geuren, zoals die van sigarettenrook, huisdieren of gemorst eten en drinken.

  1. Breng een beetje Geurverwijderaar (Odour Eliminator) aan op de vloerbekleding of stoffen bekleding.
  2. Verwijder ongewenste overspray met een schone microvezeldoek.
  3. Als de geur blijft aanhouden, maak dan het gebied grondig schoon met Interieurshampoo (Interior Shampoo) om de bron van de geur te verwijderen.

V: In welke mate verschilt Geurverwijderaar (Odour Eliminator) van standaard luchtverfrissers?
A: Geurverwijderaar (Odour Eliminator) gaat actief op zoek naar de bron van geuren en neutraliseert ze. Het product kan direct op de stoffen oppervlakken worden aangebracht om hardnekkige geuren aan de bron te verwijderen.