High Performance Tyre Gel

Een superduurzame bandengel die een hoogglans of een natuurlijke satijnen afwerking achterlaat

Perfect verzorgde banden maken het uiterlijk van uw schone auto compleet. High Performance Tire Gel is een langdurige, zoet geurende bandendressing. Het bevat actieve siliconenpolymeren die bijdragen aan de diepte van glans en duurzaamheid.

Om een ​​nauwkeurige en gelijkmatige dekking te garanderen, kunt u het aanbrengen met onze Perfect Polish Applicator.

Het kan een hoogglanzende of natuurlijke ‘nieuwe band’-afwerking opleveren, afhankelijk van uw voorkeur.

Hoe te gebruiken:
  1. Zorg ervoor dat uw banden schoon en droog zijn voor het beste resultaat. Breng een kleine hoeveelheid High Performance Tire Gel aan op een Perfect Polish Applicator.
  2. Werk de gel in de contouren van de bandwand en breng indien nodig meer product aan.
  3. Enkele minuten laten drogen voor een hoogglansafwerking of direct navegen met een schone microvezeldoek voor een satijnglans.
Tip: Voor een ultrahoogglanzende afwerking breng je een tweede laag aan zodra de eerste is opgedroogd.

Vanwege de gladde eigenschappen alleen op de aanbevolen plaatsen gebruiken. Niet gebruiken op motorbanden.

Vraag: Waarin verschilt het product van Instant Tyre Dressing?
Antwoord: Instant Tyre Dressing is een spuitbare vloeistof die op natte of droge banden kan worden aangebracht. High Performance Tire Gel kan worden achtergelaten voor een hoge glans of worden afgeveegd voor een natuurlijkere matte afwerking.

Vraag: Wat moet ik gebruiken om dit product aan te brengen?
Antwoord: Nieuwe High Performance Tyre Gel wordt aangebracht met de Autoglym Perfect Polish Applicator. Deze applicator maakt een meer gedetailleerde applicatie mogelijk en het is bewezen dat de gel een langduriger resultaat biedt. Net als Instant Tyre Dressing zorgt het polijsten niet voor een hoogglansafwerking, maar afvegen met een doek terwijl de gel nog nat is, zorgt voor een meer natuurlijke satijnen afwerking.

Vraag: Wat gebeurt er als High Performance Tire Gel wordt gebruikt op natte banden?
Antwoord: Wij raden aan om pas gewassen banden te laten drogen of op zijn minst droog te vegen voordat het product wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat High Performance Tire Gel gelijkmatig droogt en een consistent uitstekende afwerking op de banden achterlaat. Aanbrengen op natte wielen kan resulteren in een ongelijkmatige, vlekkerige afwerking.

Vraag: Kan dit product op motorfietsen of fietsen worden gebruikt?
Antwoord: Nee, dit product laat een glanzende afwerking achter die glad kan zijn – niet gebruiken op motor- of fietsbanden of stuurvlakken van welk voertuig dan ook.

Product Video