Hi-tech Flexi Water Blade

De snelste manier om water van een auto te verwijderen en vooral handig op grotere wagens met veel vlakke oppervlakken.

De siliconen constructie heeft de perfecte mix van stijfheid en flexibiliteit, en buigt probleemloos rond de contouren van de buitenkant van uw auto. De trekker heeft geen harde oppervlakken en kan volledig veilig worden gebruikt en laat geen krassen of vlekken achter, op voorwaarde dat de auto grondig gereinigd is.

Niet gebruiken om regenwater of sneeuw te verwijderen omdat dit verontreinigingen kan bevatten.

Pro tip: Flexibele siliconen trekkers hebben de afgelopen jaren enige negatieve publiciteit gekregen, meestal als gevolg van verkeerd gebruik. De enige manier waarop een trekker krassen kan maken is wanneer het gebied niet goed schoon is en er vuil onder de trekker zit wanneer de trekker over de lak wordt getrokken. Houd uw lak en de Hi-tech Flexibele Watertrekker (Hi-tech Flexi Water Blade) schoon en u zult geen problemen hebben.

Onderhoudsinstructies:

Spoel regelmatig in schoon water om ervoor te zorgen dat de trekker geen verontreinigingen bevat.

V: Zal watertrekker krassen maken op mijn auto?
A: Nee, de Hi-Tech Flexibele Watertrekker (Hi-Tech Flexi Water Blade) zal geen krassen maken op uw wagen. Zorg ervoor dat uw wagen volledig schoon is en vrij is van vuil of andere aangekoekte verontreinigingen voordat u de trekker gebruikt. Zolang de Hi-Tech Flexibele Watertrekker (Hi-Tech Flexi Water Blade) schoon is en op een schoon oppervlak wordt gebruikt, zal hij geen krassen maken op uw wagen.